V Liptovskom Mikuláši hľadajú najkrajší strom

NETKY.SK • 16 August 2014, 16:02 • 2 min
V Liptovskom Mikuláši hľadajú najkrajší strom

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - V Liptovskom Mikuláši hľadajú najkrajší strom, mal by byť vo svojom okolí originálny, vzácny alebo svojou krásou výnimočný.

slovakia

left justify in out

„Na území mesta máme nespočetné množstvo drevín, ktoré sú výnimočné nielen svojím vekom, ale aj vzrastom. Jar a jeseň sú najkrajšími obdobiami v životnom cykle stromov. Práve na jeseň sa môžu pýšiť pestrosťou svojich farieb, preto sme zvolili práve toto ročné obdobie,“ povedala Mária Chválová z útvaru životného prostredia mestského úradu.


Fotografie stromov môžu Mikulášania posielať od septembra do konca októbra poštou na adresu mestského úradu alebo e-mailom na sutaz@mikulas.sk. Ku každej fotografii je potrebné napísať lokalitu, kde sa strom nachádza a pár slov, prečo súťažiaci považuje práve tento strom za najkrajší. Víťazný strom vyberie odborná porota. Po vyhodnotení súťaže budú všetky prihlásené fotografie vystavené vo vestibule mestského úradu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies