V Košiciach sa strieľalo! Našlo sa mŕtve telo manželky miestneho policajta

NETKY.SK • 2 Február 2018, 11:42 • 2 min
V Košiciach sa strieľalo! Našlo sa mŕtve telo manželky miestneho policajta

KOŠICE - Dnes v skorých ranných hodinách polícia prijala oznámenie, že na medziposchodí jedného z obytných domov v Košiciach bolo nájdené telo ženy bez známok života.

slovakia

left justify in out

Privolaná polícia našla telo ženy, ktorá nejavila známky života, obbhliadajúcy lekár skonštatoval smť. Ide o manželku policajta. V súčasnej dobe prebiehajú na mieste neodkladné a neopakovateľné procesné úkony. Vzhľadom na to, že na mieste činu bola nájdená služobná zbraň, prípadom sa zaoberá Inšpekcia Ministerstva vnútra SR. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia.

 

Na mieste činu nič nenasvedčuje tomu, že by malo ísť o vraždu. Taktiež policajti počas obhliadky našli list na rozlúčku. "Môžeme potvrdiť, že v tomto prípade ide o manželku policajta. V súčasnosti sa na mieste robia neodkladné a neopakovateľné procesné úkony. Vzhľadom na to, že na mieste činu bola nájdená služobná zbraň, prípadom sa zaoberá Inšpekcia Ministerstva vnútra SR. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia," uviedla hovorkyňa rezortu vnútra Andrea Dobiášová.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies