V kontajneri, ktorý mal byť prázdny, bol kokaín za päť miliónov eur

NETKY.SK • 15 Január 2015, 18:21 • 2 min
V kontajneri, ktorý mal byť prázdny, bol kokaín za päť miliónov eur

FRANKFURT NAD MOHANOM - Okolo 60 kilogramov kokaínu v hodnote piatich miliónov eur našli v navonok prázdnom lodnom kontajneri v priemyselnom prístave vo Frankfurte nad Mohanom.

slovakia

left justify in out

Tamojšia polícia potvrdila dnes podľa tlačovej agentúry DPA informáciu, ktorú ako prvé zverejnilo internetové vydanie denníka Bild.
     

Drogový kontraband sa ukrýval v dvoch taškách, ďalšie podrobnosti však vyšetrovatelia kvôli pokračujúcemu objasňovaniu kauzy neprezradili.
     

Kontajner pochádza podľa najčítanejšieho nemeckého denníka zo švajčiarskej nákladnej lode, ktorá smerovala do Frankfurtu nad Mohanom z holandského Rotterdamu. Práve v Nemecku ho mali spoločne s ďalšími naložiť a umiestniť následne na loď. Drogy objavili v uplynulý piatok pri kontrole obsahu viacerých kontajnerov pred samotným umiestnením nákladu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies