V kádri Španielska v kvalifikácii na MS je uzdravený Iniesta aj navrátilec Callejon

NETKY.SK • 30 September 2016, 14:31 • 2 min
V kádri Španielska v kvalifikácii na MS je uzdravený Iniesta aj navrátilec Callejon

MADRID - Tréner španielskej futbalovej reprezentácie Julen Lopetegui nominoval na blížiaci sa dvojzápas kvalifikácie MS 2018 aj útočníka Joseho Callejona.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný hráč podáva v úvode sezóny spoľahlivé výkony v drese SSC Neapol, vďaka čomu si po dvojročnej odmlke opäť vypýtal pozvánku do národného tímu, ktorý čakajú súboje s Talianskom (6. októbra v Turíne) a Albánskom (9. októbra v Škodre).

 

V tíme Španielska sa ušlo miesto aj Sergiovi Ricovi, Nachovi a Iscovi, po svalovom zranení sa doň vracia špílmacher Andres Iniesta. "Návrat Andresa je pre nás skvelá správa. V septembri pravidelne nastupoval a cíti sa dobre. Verím, že nám v dvoch ťažkých zápasoch na ihriskách súperov pomôže. Nebudeme hrať v Turíne na remízu. Máme kvalitný tím, ktorý musí ísť do každého zápasu s cieľom zvíťaziť," vyhlásil Lopetegui.

 

S Talianskom sa "La Furia Roja" stretla nedávno na EURO 2016 vo Francúzsku, kde sa po osemfinálovej prehre 0:2 s účinkovaním na turnaji rozlúčila. Po neúspechu sa porúčal aj dlhoročný lodivod národného tímu Vicente del Bosque.

 

V prvom zápase nového kvalifikačného cyklu, ktorý vyvrcholí šampionátom v Rusku, deklasovali Španieli trpaslíka Lichtenštajnsko 8:0.

 

Nominácia španielskej reprezentácie na dvojzápas kvalifikácie MS 2018 s Talianskom a Albánskom:

 

brankári: David de Gea (Manchester United), Pepe Reina (SSC Neapol), Sergio Rico (FC Sevilla)

 

obrancovia: Jordi Alba (FC Barcelona), Gerard Pique (FC Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), Dani Carvajal (Real Madrid), Sergi Roberto (FC Barcelona), Nacho (Real Madrid), Javi Martinez (Bayern Mníchov)

 

stredopoliari: Sergio Busquets (FC Barcelona), David Silva (Manchester City), Thiago (Bayern Mníchov), Saul (Atletico Madrid), Koke (Atletico Madrid), Isco (Real Madrid), Andres Iniesta (FC Barcelona)

 

útočníci: Alvaro Morata (Real Madrid), Lucas Vazquez (Real Madrid), Nolito (Manchester City), Jose Callejon (SSC Neapol), Diego Costa (Chelsea Londýn), Vitolo (FC Sevilla)

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies