V Holandsku majú výsuvné pisoáre: Pri poruche vystrelil do vzduchu skúter, ten zranil muža!

NETKY.SK • 29 November 2014, 10:29 • 2 min
V Holandsku majú výsuvné pisoáre: Pri poruche vystrelil do vzduchu skúter, ten zranil muža!

AMSTERDAM - Pouličný hydraulický pisoár, ktorý sa piatok večer náhle prudko vysunul zo zeme v centre Amsterdamu, pričom vystrelil do vzduchu na ňom zaparkovaný skúter, zranil jedného okoloidúceho.

slovakia

left justify in out

Podľa holandského verejnoprávneho rozhlasu a televízie NOS okoloidúci, na ktorého spadol vystrelený skúter, utrpel vážne zranenia brucha. Svedkovia podľa spravodajského portálu dichtbij.nl počuli "silnú ranu". Skúter bol po incidente značne poškodený.
      

Pisoáre UriLift, ktoré v noci pomocou diaľkového ovládania vysúvajú zo zeme na spôsob vjazdových hydraulických stĺpikov, sa stali súčasťou koloritu holandskej metropoly. Tieto značne "verejné" toalety majú odradiť podgurážených jednotlivcov od nočného močenia na uliciach.
      

Zatiaľ nie je známe, prečo pisoár zrazu vystrelil zo zeme. Polícia podľa stránky nos.nl predpokladá, že išlo o technickú poruchu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies