V čínskom meste Donuggan je toľko žien, že muži tam majú bežne aj tri priateľky

NETKY.SK • 3 September 2015, 19:00 • 2 min
V čínskom meste Donuggan je toľko žien, že muži tam majú bežne aj tri priateľky

PEKING – Čína má už roky zavedenú politiku jedného dieťaťa, a tak je v krajine masívna nerovnosť pohlaví. V krajine prevládajú muži, avšak jedno mesto je výnimka, ktorá potvrdzuje pravidlo. Je tam tak veľa žien, že niektorí muži majú dve až tri priateľky.

slovakia

left justify in out

Mesto Donuggan sa nachádza v juhočínskej provincii Guandgond je známe napríklad produkciou elektronických zariadení iPhone a iPad. Miestni majitelia fabrík preferujú pri zamestnávaní ženy, pretože sú spoľahlivejšie.

 

Mesto sa teda stalomixom veľkého množstva pracujúcich žien a zopár mužov, ktorí majú dostatok voľného čase.

Mužskí obyvatelia mesta sa priznali, že majú dve až tri permanentné priateľky súčasne. „Je jednoduchšie nájsť si priateľku ako prácu,“ tvrdí jeden z obyvateľov mesta.

 

img

 

Li Bin tvrdí: „Mám tri priateľky a všetky o sebe vedia a poznajú sa. Mnohí moji priatelia majú taktiež veľa priateliek. Prečo by sme nemohli mať viac, keď môžeme? Všetci sme tu preto, aby sme sa zabávali, ak sa nebudete, ostatní sa budú.“

 

Vyzerá to tak, že toto mesto sa čoskoro stane vyhľadávanou dovolenkovou destináciou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies