Zomrel známy herec Howard Hesseman

NETKY.SK • 31 Január 2022, 17:09 • 2 min
Zomrel známy herec Howard Hesseman

Hesseman zomrel v sobotu popoludní na komplikácie súvisiace s operáciou hrubého čreva, uviedol Robbie Kass pre CNN. Hesseman sa dožil 81 rokov.

slovakia

left justify in out

Herec Howard Hesseman je známy najmä ako hardrockový diskdžokej Dr. Johnny Fever zo sitcomu WKRP in Cincinnati alebo kapitán Peter Lassard v Policajnej akadémii. Okrem toho, že Hesseman získal dve nominácie na cenu Emmy za rolu vo filme WKRP,  objavil sa okrem iného aj vo filmoch  Head of the Class a  One Day at a Time  spolu s hosťovaním v  The 70's Show.

 

 

„Bol to priekopnícky talent a celoživotný priateľ a dlhoročný klient, ktorého láskavosť a štedrosť sa vyrovnala jeho vplyvu a obdivu generácií hercov a improvizačnej komédie na celom svete," uviedol v e-mailovej komunikácii Kass pre CNN.  WKRP  uviedlo štyri sezóny od roku 1978.  Vo filme si zahrali aj Loni Anderson ako recepčná, Gordon Jump ako manažér stanice a Tim Reid ako DJ Venus Flytrap.

 

Možno vás zaujme: Zomrel český herec a dabér Jiří Plachý



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies