V Čadci sa zíde futbalová elita, Československý Lev v exhibičnom dueli

NETKY.SK • 27 December 2016, 15:41 • 2 min
V Čadci sa zíde futbalová elita, Československý Lev v exhibičnom dueli

ČADCA - Mestská športová hala Pratex v Čadci bude v stredu 28. decembra od 9.00 h dejiskom už 21. ročníka exhibičného halového futbalového turnaja Štefanský pohár, ktorý je zároveň aj 17. ročníkom Memoriálu M. Piteľa.

slovakia

left justify in out

Na tradičnú akciu s atraktivnym sprievodným programom prijali pozvanie slovenskí reprezentanti Peter Pekarík, Kornel Saláta, Ján Mucha, Ondrej Duda (iba ako hosť), Stanislav Lobotka, Ján Greguš či Lukáš Haraslín, ale aj mnohé športové osobnosti. Do Čadce zavítajú napríklad aj Tomáš Skuhravý, František Štambacher, Ladislav Jurkemik, Vladimír Kinder, Ľubomír Faktor, ale aj vodná slalomárka Elena Kaliská, úspešný strelec Jozef Gönci či hokejista Ján Pardavý.


Tento rok organizátori spojili futbalovú zábavu s trénerským kumštom. "Na programe je trénerský seminár s výnimočným obsadením - Pavel Vrba, Milan Lešický, Ladislav Borbély, Štefan Tarkovič, Adrián Guľa, Ľuboš Nosický, prítomný bude tradične aj prezident Slovenského futbalového zväzu Ján Kováčik," informoval agentúru SITA hlavný organizátor čadčianskeho podujatia Eduard Gábriš a ďalej poznamenal: "Na návštevníkov čaká v maličkej hale, ale o to s lepším servisom, zábava celý deň. Vystúpia víťazky Československo má talent ACT 4 Slovakia, zaspieva Peter Pačut alias Freddy Mercury, pozvánkou je aj bonusový duel Československý Lev - Legendy Kysúc so zaujímavým obsadením. V hale bude k dispozícii aj profesionálny merač rýchlosti strely pre súťaž hráčov i divákov."


Okrem exhibičného futbalového turnaja bude v Čadci lákadlom aj tombola. "V nej je ťahákom zájazd na osemfinále futbalovej Ligy majstrov SSC Neapol - Real Madrid, originálny dres Mareka Hamšíka s podpisom, dresy ďalších klubov, nevynímajúc ani ten najcennejší - reprezentačný, či vstupenky na budúcoročný záverečný turnaj majstrovstiev Európy do 21 rokov so slovenskou účasťou," dodal Eduard Gábriš.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies