V byte vybuchla pravdepodobne tlaková nádoba

NETKY.SK • 21 Apríl 2022, 07:55 • 2 min
V byte vybuchla pravdepodobne tlaková nádoba

PIEŠŤANY – Polícia vyšetruje v meste Piešťany okolnosti, za ktorých došlo v stredu (20. 4.) k výbuchu a vzápätí k požiaru jedného bytu na prízemí. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

Po uhasení vykonali policajti obhliadku miesta činu a vypočuli muža. „Podľa prvotných informácií vznikol požiar pravdepodobne od sviečky, ktorá bola v tesnej blízkosti kozmetických výrobkov v tlakových nádobách a došlo k ich explózii,“ informovala polícia.

 

Pri udalosti boli z bytového domu evakuované osoby. „Policajtka z bytu pomohla aj 83-ročnému pánovi so psom. Keď ho dostala mimo byt, všimla si, že muž zostal nehybne ležať na zemi. Okamžite spolu s veliteľom zásahu vykonali resuscitáciu. V kritickom stave ho previezli záchranári do nemocnice,“ doplnila polícia. Poverený policajt začal vo veci trestné stíhanie pre prečin všeobecného ohrozenia.

 

 

 

Možno vás zaujme: V ktorom kraji bolo zaznamenaných najviac nehôd? Polícia ukázala štatistiky z našich ciest



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies