V Bratislave zaistili drogové laboratórium,padlo jedno obvinenie

NETKY.SK • 17 Október 2013, 14:32 • 2 min
V Bratislave zaistili drogové laboratórium,padlo jedno obvinenie

BRATISLAVA - Laboratórium na výrobu pervitínu, komponenty používané pri falšovaní dokumentov a verejných listín, ale aj rozličnú muníciu zaistili policajti v hlavnom meste pri akcii s krycím názvom Kasíno.

slovakia

left justify in out

Po zásahu padlo aj jedno obvinenie. Podľa policajných informácií v chatke v záhradkárskej oblasti Flagile v bratislavskej Rači minimálne od januára pripravoval 44-ročný Peter drogy. Tie následne distribuoval ďalej a aj ich sám bral. Pri prehliadke v chatke a v jednom z bytov na Vavilovej ulici v bratislavskej Petržalke policajti našli aj rôzne chemikálie a lieky na výrobu drog.

Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, Petra vyšetrovateľ obvinil z nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok. V prípade je však začaté aj ďalšie trestné stíhanie, a to vo veci pre nedovolené ozbrojovanie, výrobu a držbu falšovateľského náčinia a prečinu falšovania a pozmeňovania verejnej listiny. Bratislavčanovi v prípade dokázania viny za drogovú trestnú činnosť hrozí trest od štyroch do desať rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies