V Bratislave v nedeľu vystúpi skupina Morcheeba

NETKY.SK • 11 September 2015, 11:13 • 2 min
V Bratislave v nedeľu vystúpi skupina Morcheeba

BRATISLAVA - V nedeľu 13. septembra vystúpi v bratislavskej Starej tržnici britská trip-hopová skupina Morcheeba.

slovakia

left justify in out

Kapela sa predstaví aj so speváčkou Skye Edwards a spoločne odohrajú hity ako The Sea, Trigger Hippie, Blindfold či Rome Wasn't Built in a Day. Predskokanom bude česká formácia Thoola, ktorá začne hrať o 19:00. Morcheeba odštartuje koncert o hodinu neskôr. Vstupenky na podujatie sú v predaji v sieti Ticketportal za 35 eur. Na mieste budú stáť 40 eur.


Skupina Morcheeba vznikla v roku 1995 v zostave Skye Edwards a bratia Paul a Ross Godfreyovci. Debutovali o rok neskôr albumom Who Can You Trust?, po ktorom nasledovali štúdiovky Big Calm (1998), Fragments of Freedom (2000) a Charango (2002). V roku 2003 však Edwards kapelu opustila, aby sa venovala sólovej kariére. Godfreyovci preto oslovili speváčku Daisy Martey, s ktorou následne nahrali album The Antidote (2005). Krátko po jeho vydaní ju však prepustili a ďalšiu štúdiovku Dive Deep (2008) nahrali s rôznymi vokalistami. V roku 2010 sa do skupiny vrátila Edwards a v tom istom roku trojica vydala album Blood Like Lemonade. Zatiaľ posledným počinom kapely je štúdiovka Head Up High (2013). Najväčším hitom Morcheeby je skladba Rome Wasn't Built in a Day z albumu Fragments of Freedom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies