V Belehrade zomrel slovenský futbalový fanúšik smerujúci do Sofie

NETKY.SK • 28 Júl 2011, 12:14 • 2 min
V Belehrade zomrel slovenský futbalový fanúšik smerujúci do Sofie

V Belehrade zomrel slovenský futbalový fanúšik smerujúci do Sofie

slovakia

left justify in out

img

Slovenský fanúšik, smerujúci na štvrtkový úvodný futbalový zápas 3. predkola Európskej ligy Spartaka Trnava do bulharskej Sofie, zahynul v ranných hodinách v autobuse s českou poznávacou značkou v srbskom hlavnom meste Belehrad. Informoval o tom srbský spravodajský server B92.
      K nehode došlo v čase, keď dva autobusy so slovenskými fanúšikmi prechádzali približne o 07.00 SELČ cez Belehrad v smere od Nového Sadu k Nišu.
      Presné okolnosti úmrtia slovenského fanúšika nie sú známe. Asi 25-ročný muž, ktorý bol podľa ďalších pasažierov pod vplyvom alkoholu, v jednom okamihu vyliezol cez strešné okno autobusu na strechu vozidla, uviedol belehradský denník Blic.
      Keď autobusy prechádzali okolo belehradskej Arény, muž sa udrel hlavou do nadjazdu vo výške 4,3 metra. Bol na mieste mŕtvy.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies