V Arabských emirátoch zatkli tehotnú Ukrajinku, vraj urobila hlúpu chybu

NETKY.SK • 27 Júl 2017, 16:02 • 2 min
V Arabských emirátoch zatkli tehotnú Ukrajinku, vraj urobila hlúpu chybu

ABÚ ZABI - Ukrajinka Iryna Nohai a jej snúbenec Juhoafričan Emlyn Culverwell ostali poriadne prekvapení po tom, ako sa ocitli za mrežami pre nepochopiteľný dôvod.

slovakia

left justify in out

Iryna pod srdcom nosí dieťa a keďže dostala bolesti bruška, navštívili lekára v zdravotníckom zariadení Medeor Medical Centre Yas Mall v Abú Zábi. Ten ich udal polícii, pretože si dovolili splodiť dieťa ako nezosobášený pár. Iryna tak pravdepodobne bude rodiť vo väzení.

 

img

 

V Arabských emirátoch je nemanželský sex protizákonný a tvrdo sa trestá. Nevzťahuje sa len na domácich, Arabi tento bizarný zákon uplatňujú aj voči turistom a cudzincom s inou kultúrou.

 

img

 

Expres.cz oslovil Češku Maryam, ktorá v Emirátoch žije už dlhé roky. Tvrdí, že mladý pár urobil hlúpu chybu.

 

Ak vás v týchto končinách zabolí brucho, musíte si pred návštevou lekára urobiť tehotenský test. Tie tam idú na odbyt ako teplé rožky. Ak žena zistí, že je tehotná, nejde za lekárom a nie je čas na radosť. Musí okamžite opustiť krajinu a držať jazyk za zubami.

 

„Mali rezidentské víza, takže sa na nich pozerá trochu inak. Keby išlo o turistov, najskôr by ich pustili, ale nedá sa na to spoliehať,“ vysvetlila Expresu Maryam, ktorá konvertovala na islam.

 

Požehnanej dvojici by podľa nej nepomohol ani dodatočný sobáš, pretože sú obvinení za nemanželský sex a to nič nezmení. „Tu každý vie, že keď nie ste ženatý alebo vydatá, tehotenstvo je prúser,“ povedala Maryam a dodala, že pár sa zachoval veľmi hlúpo.

 

Tehotné ženy bez manželského zväzku sa v Emirátoch vlastne stávajú štvancami. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies