V akadémii Chelsea hrá aj synovec brunejského sultána!

NETKY.SK • 30 Máj 2015, 19:35 • 2 min
V akadémii Chelsea hrá aj synovec brunejského sultána!

LONDÝN – Možno to vyznie ako vtip, ale je to tak. V mládežníckej akadémii Chelsea hrá synovec brunejského sultána Faiq Jefri Bolkiah.

slovakia

left justify in out

Sedemnásťročný futbalista je synovcom vládnuceho sultána Hassanala Bolkiaha a v súčasnosti hráva v prvom ročníku akadémie s tímom do 18 rokov.

Mládežnícky tím Chelsea dosiahol v tejto sezóne veľké úspechy, keď vyhrali FA Youth Cup a rovnako aj UEFA Youth League. Úspech korunoval A-tím Chelsea triumfom v Capital One Cupe a ziskom majstrovského titulu Premier League. Mladý Faiq je presvedčený, že triumfy Chelsea na rôznych úrovniach dokazujú, že klub sa uberá správnym smerom a budú dlhodobo úspešné.

"Spôsob, akým Chelsea pracuje ako futbalový klub prináša úspech mládežníckemu aj A-tímu," povedal Bolkiah. "Ja sa ešte stále učím a zlepšujem svoju hru, s aktívnou pomcou trénerov akadémie a rovnako aj José Mourinha. Tréner Mourinho mi po zápase nášho mládežníckeho tímu proti A-tímu povedal, že niekedy som bol na zlej pozícii v nesprávny čas a ako by som to mohol zlepšiť. Možnosť hrať proti hviezdam Chelsea je skvelá skúsenosť, keďže ich kvalita a rýchlosť je na oveľa vyššej úrovni."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies