Útok nožom v nemeckom supermarkete si vyžiadal jedného mŕtveho a 4 zranených

NETKY.SK • 28 Júl 2017, 18:03 • 2 min
Útok nožom v nemeckom supermarkete si vyžiadal jedného mŕtveho a 4 zranených

BERLÍN - Jeden človek dnes zahynul a ďalší štyria utrpeli zranenia pri útoku nožom v supermarkete v severonemeckom Hamburgu. Informovala o tom miestna polícia, ktorá zatiaľ nepozná motív činu.

slovakia

left justify in out

K útoku došlo dnes popoludní vo štvrti Barmbek v severovýchodnej časti Hamburgu a páchateľa zadržali krátko po čine. Na prvú obeť, ktorá zomrela priamo na mieste, muž zaútočil nožom ešte v obchode. Ďalšie štyri osoby zranil počas pokusu o útek, uviedla agentúra AP.

 

Podľa prvých nepotvrdených informácií mohlo ísť o zlodeja, ktorý začal útočiť na okolostojacich počas pokusu o útek. Polícia však neskôr tieto správy nepotvrdila a zdôraznila, že motív činu zatiaľ nie je známy. Nič nenasvedčuje tomu, že by sa na útoku podieľali ďalšie osoby.

 

Utekajúceho páchateľa zadržali svedkovia udalosti a muž pritom utrpel menšie zranenie. Následne ho odovzdali do rúk policajtov. Totožnosť útočníka bezprostredne nezverejnili.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies