Prímerie u Vémolu? V hre je tretí muž!

NETKY.SK • 12 Január 2022, 17:06 • 2 min
Prímerie u Vémolu? V hre je tretí muž!

BRATISLAVA - Známy MMA zápasník v najnovšom rozhovore uviedol, že jeho partnerka Lela Ceterová sa aj s ich dvoma deťmi vracia domov. Počkajú, ako sa celá situácia po odhalení jej nevery bude vyvíjať a následne sa rozhodnú, čo budú robiť.

slovakia

left justify in out

Vémola pre isport.blesk.cz povedal, že matka jeho dcéry a syna môže žiť vo Vémolande, kde majú dostatočné zázemie. Priznal, že ak sa rozhodne odísť, pomôže jej so sťahovaním. Všetko chce podriadiť práve ich deťom, pre ktoré si želá tie najlepšie možné podmienky. 

 

 

Ozrejmil tiež, že ho partnetka nepodvádzala s jeho kamarátom Vítom Kaiserom, ale s iným mužom, ktorého meno neprezradil. V panike, že zápasník prišiel na jej neveru, Ceterová zmenila meno odosielateľa správ na Kaiser. Z toho Vémola usúdil, s kým mu nasadila parohy. Kaiserovi sa už ospravedlnil za obvinenie a bol by rád, keby urobila rovnaký krok aj Ceterová. 

 

Prečítajte si tiež: Dráma u Vémolu pokračuje. Ceterovú musela sprevádzať polícia!

 

Zápasník zároveň vysvetlil, že ho parnerka obvinila z krádeže jej telefónu. Napokon však zistilia, že ho má jej milenec. „Lela ma asi chcela opustiť. Mala potrebu odísť s niekým iným. Ukázalo sa, že jej milenec je, aký je. Je to hovädo,“ povedal. „Obvinili ma z toho, že som jej vzal telefón, pritom ho má ten milenec a v panike, aby niečo neprasklo, navliekla to na pána Kaisera,“ vysvetlil. 

 

 

Takisto by bol rád, aby povedala pravdu o údajnom napadnutí. Tvrdila totiž, že ju Vémola udrel, keď mala v náručí ich mesačného syna Rockyho. To však podľa neho nie je pravda, čomu nasvedčuje aj fakt, že sa vrátila domov. 

 

Prekvapilo ho tiež, že partnerka nechala pri odchode z domu všetky dvere otvorené. Doma totiž chová nebezpečné zvieratá, a tak musí byť dobre zabezpečený. Okrem iného má napríklad leva či krokodíla.

 

K téme: AKTUALIZÁCIA: Lela Ceterová reaguje na Vémolove reči o rozchode. Ozvala sa aj manželka údajného milenca

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies