Útočník Vojtuš sa po dlhodobom zranení vracia opäť do tréningového procesu

NETKY.SK • 6 Február 2017, 18:32 • 2 min
Útočník Vojtuš sa po dlhodobom zranení vracia opäť do tréningového procesu

LEGNICA - Bývalý mládežnícky reprezentant Slovenska vo futbale a člen kádra poľského druholigového klubu Miedž Legnica Jakub Vojtuš sa po dlhodobom zranení pomaly vracia do tréningového procesu, so svojimi spoluhráčmi však neodletel na sústredenie a štyri prípravné stretnutia do Turecka. Informuje o tom web gazetawroclawska.pl.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný útočník prišiel do Legnice vlani v júni, o pár dní neskôr však utrpel v príprave nepríjemné zranenie kolena: v dueli proti anglickému Rotherhamu United si roztrhol predný prekrížený aj bočný väz. Tréner Ryszard Tarasiewicz ho nezaradil do výberu pre sústredenie v "krajine polmesiaca". "V Turecku odohráme štyri prípravné zápasy a idú s nami len tí, ktorí sú pripravení do nich zasiahnuť. Jakub zostáva v Legnici, bude sa pripravovať individuálne," objasnil Tarasiewicz. Vojtušov kontrakt vyprší 30. júna.

Rodák zo Spišskej Novej Vsi pôsobil v jarnej časti uplynulej sezóny v FC Universitatea Kluž v druhej najvyššej rumunskej súťaži. V minulosti patril k veľkým nádejam slovenského futbalu: v roku 2010 zamieril zo Žiliny do Interu Miláno. Pôsobil aj v Chieve Verona, NK Záhreb, Olhanense a Spartaku Trnava.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies