Úspešný protidrogový zásah: Chytili dvoch mužov pri výrobe pervitínu!

NETKY.SK • 16 September 2014, 14:50 • 2 min
Úspešný protidrogový zásah: Chytili dvoch mužov pri výrobe pervitínu!

BRATISLAVA/PRIEVIDZA - Počas protidrogovej akcie na viacerých miestach v okrese Prievidza zadržali policajti dvoch mužov priamo pri výrobe pervitínu.

slovakia

left justify in out

André a Miroslav si týmto spôsobom privyrábali už dlhšiu dobu. Drogy vyrábali na odľahlých miestach v lesnom poraste a na ťažko prístupnej horskej chate. Pri zásahu kukláčov sa jeden z nich pokúsil o útek. Pri dvoch domových prehliadkach a troch prehliadkach nebytových priestorov zaistili policajti predmety a chemické látky na výrobu drog a prekurzory tesne pred dokončením. Následná expertíza potvrdila, že ide o metamfetamín, z ktorého by sa dalo pripraviť až 1 300 dávok.

 

Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, 31-ročného Andrého z Prievidze a 40-ročného Miroslava z Dolných Vesteníc vyšetrovateľ obvinil z drogovej trestnej činnosti, stíhaní sú vo väzbe. V prípade dokázania viny si za mrežami môžu posedieť tri až desať rokov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies