US Open: Karolína Schmiedlová prvý raz nasadená na GS

NETKY.SK • 24 August 2015, 13:12 • 2 min
US Open: Karolína Schmiedlová prvý raz nasadená na GS

NEW YORK - Slovenská tenistka Karolína Schmiedlová si prostredníctvom prieniku z kvalifikácie až do štvrťfinále hlavnej súťaže dvojhry na minulotýždňovom turnaji WTA na tvrdom povrchu v americkom Cincinnati v Ohiu zabezpečila nielen nový osobný renkingový rekord v podobe 32. pozície, ale aj premiérové nasadenie na grandslamových podujatiach v kariére.

slovakia

left justify in out

Uzatvára menoslov 32 hráčok s takýmto privilégiom v súvislosti s newyorskými US Open (31. augusta - 13. septembra). Oficiálne to už potvrdila aj Tenisová asociácia žien (WTA) na svojom webe, hoci absolútnu formálnu istotu dodá až neskoršie komuniké od Tenisovej asociácie Spojených štátov amerických (USTA). Dvadsaťročná Košičanka Karolína Schmiedlová teda vopred má istotu, že s vyššie postavenou súperkou k 24. augustu by sa mohla stretnúť najskôr v 3. kole. Zároveň je jasné, že by to bola hráčka s nasadením 1 - 8.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies