John Cena je späť v ringu, bude zápasiť o svetový titul

NETKY.SK • 20 Júl 2021, 10:31 • 2 min
John Cena je späť v ringu, bude zápasiť o svetový titul

Wrestlingová spoločnosť WWE sa minulý týždeň vrátila k cestovaniu po Spojených štátoch amerických s fanúšikmi v arénach. Návrat k živej diváckej kulise plánuje vedenie okoreniť rôznymi prekvapeniami a návratmi hviezdnych mien, ku ktorým patrí aj John Cena.

slovakia

left justify in out

Prvou udalosťou s fanúšikmi od minuloročného vypuknutia pandémie sa stala aprílová WrestleMania 37, WWE však ešte niekoľko mesiacov využívala koncept tzv. Thunderdomu na Floride. Išlo o obrovskú uzavretú halu s obrazovkami, prostredníctvom ktorých mohli fanúšikovia sledovať wrestling naživo po zakúpení si virtuálnych miest v publiku. Od 17. júla sú ale wrestleri späť na cestách a každý týždeň budú vystupovať pred skutočnými fanúšikmi v rôznych mestách v krajine, navyše bez obmedzenia kapacity. Fanúšikovia však musia byť zaočkovaní, respektíve mať platný PCR test.

 

 

Platená akcia Money in the Bank vo Fort Worth  v Texase tak priniesla fantastickú atmosféru, ktorú ešte viac umocnil návrat legendárneho Johna Cenu. 16-násobný svetový šampión sa v WWE naposledy objavil na minuloročnej WrestleManii 36 a odvtedy sa z neho stala hviezda prvej kategórie. V trháku F9 stvárnil postavu Jakoba Toretta, brata hlavného hrdinu Dominica, navyše má za sebou natáčanie seriálu Peacemaker pre HBO Max, v ktorom si zahrá hlavnú postavu superhrdinu. Cena sa v podobe Peacemakera objaví aj v pripravovanom filme The Suicide Squad.

 

 

44-ročný rodák z Bostonu vynechal kvôli natáčaniu spomínaného seriálu aprílovú WrestleManiu, na augustovej platenej akcii Summerslam však chýbať nebude. Podľa informácií zo zahraničia sa tento rok spoločnosť chystá pripraviť veľkolepú show a Cena sa objaví v hlavnom ťaháku.

 

Hoci ešte zápas nie je oficiálne potvrdený, očakáva sa, že „Big Match John“ vyzve na Summerslame úradujúceho Universal šampióna Romana Reignsa, ktorý už rok márne hľadá premožiteľa a ide o najdominantnejšieho wrestlera modernej éry. Cena v závere PPV Money in the Bank konfrontoval prekvapeného šampióna, ktorý niekoľko minút pred tým obhájil titul v náročnom zápase s 11-násobným svetovým šampiónom Edgeom.

 

 

WWE môže návrat svojho zlatého chlapca tešiť už teraz, pretože video s jeho návratom má za jeden deň viac než 2 milióny pozretí a číslo neustále narastá. Ak by sa Cenovi podarilo na Summerslame triumfovať a získal by sedemnásty svetový titul, stal by sa absolútnym rekordmanom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies