US Open: Jamrichová a Quevedová neuspeli v juniorskej štvorhre

NETKY.SK • 10 September 2023, 09:30 • 2 min
US Open: Jamrichová a Quevedová neuspeli v juniorskej štvorhre

NEW YORK - Slovenská juniorská tenistka Renáta Jamrichová ukončila v sobotu na grandslamovom turnaji US Open svoje pôsobenie aj vo štvorhre. Spolu s Američankou Kaitlin Quevedovou nepotvrdili v semifinále pozíciu nasadených jednotiek a podľahli nenasadenej japonskej dvojici Sara Saitová, Nanaka Satová 2:6, 3:6.

slovakia

left justify in out

Japonky od stavu 1:1 uhrali štyri hry v sérii a bez problémov získali prvý set. V druhom dejstve Japonky stratili podanie ako prvé, no okamžite kontrovali rebrejkom na 2:2. Druhýkrát prelomili podanie súperiek na 5:3 a duel už dotiahli do víťazného konca.

 

Jamrichová tak nezopakovala svoj úspech z tohtoročného Australian Open, na ktorom triumfovala spoločne s Taliankou Federicou Urgesiovou. Vo Flushing Meadows skončila v semifinále taktiež vo dvojhre, keď nestačila v trojsetovej bitke na Češku Terezu Valentovú.

 

Juniorky - štvorhra - semifinále:


Sara Saitová, Nanaka Satová (Jap.) - Renáta JAMRICHOVÁ, Kaitlin Quevedová (SR/USA-1) 6:2, 6:3



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz / TASR Foto: TASR / Pavel Neubauer
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies