Uruguajčan Suárez dnes podpisom spečatil nový kontrakt s FC Barcelona

NETKY.SK • 16 December 2016, 14:23 • 2 min
Uruguajčan Suárez dnes podpisom spečatil nový kontrakt s FC Barcelona

BARCELONA - Uruguajský útočník Luis Suárez v piatok popoludní svojím podpisom spečatil nový kontrakt so španielskym futbalovým klubom FC Barcelona.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom verifikované twitterové konto FCB. Katalánci už vo štvrtok oznámili, že s 29-ročným kanonierom sa dohodli na predĺžení vzájomnej spolupráce do 30. júna 2021. Súčasťou zmluvy je aj klauzula, podľa ktorej musí prípadný záujemca o Suárezove služby položiť na stôl 200 miliónov eur.

"Som veľmi šťastný, že môžem byť tam, kde chcem byť. Takýto výsledok sme chceli všetci, klub aj ja, máme výborné vzťahy. Každý hráč by rád ukončil svoju kariéru v klube, v ktorom sa cíti dobre. Uvidíme, môžem však povedať, že nikdy nezľavím zo svojich ambícií a vášne," uviedol Suárez.

Bývalý hráč Ajaxu Amsterdam prišiel do Barcelony v lete 2014 z FC Liverpool. V uplynulej sezóne získal Zlatú kopačku pre najlepšieho ligového kanoniera pôsobiaceho v Európe, v španielskej La Lige strelil 40 gólov. V aktuálnom ročníku má tento člen obávaného útočného trojzáprahu MSN - Lionel Messi, Suárez, Neymar - na svojom konte 13 presných zásahov vo všetkých súťažiach.

 

Dovedna dosiahol v drese "blaugranas" 97 gólov v 116 zápasoch. S Barcou zhodne dvakrát vyhral španielsku La Ligu i Kráľovský pohár. Raz triumfoval v Lige majstrov, v národnom aj Európskom superpohári a prvenstvo dosiahol aj na majstrovstvách sveta klubov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies