Kauza nadrogovanej veveričky: Muž popiera, že ju kŕmil metamfetamínom

NETKY.SK • 20 Jún 2019, 17:58 • 2 min
Kauza nadrogovanej veveričky: Muž popiera, že ju kŕmil metamfetamínom

BIRMINGHAM - Muž z amerického štátu Alabama hľadaný políciou pre obvinenia z držby zbraní a drog poprel, že by veveričku, ktorú choval ako domáceho maznáčika, kŕmil metamfetamínom, aby bola agresívna.

slovakia

left justify in out

Mickey Paulk na sociálnej sieti Facebook zverejnil video, na ktorom je údajne s tou istou veveričkou a dané tvrdenia popiera s tým, že zvieratko nepredstavuje hrozbu.

 

"Nemôžete dať veveričkám metamfetamín, to by ich zabilo. Som si tým istý, ale nikdy som to neskúsil," vyjadril sa 35-ročný muž.

Veveričku našli tento týždeň v klietke pri razii v dome v meste Athens. Protidrogový zásah polícia vykonala po tom, čo ju upozornili na metamfetamínom kŕmenú, vycvičenú "útočnú veveričku".

 

Jedného muža v dome zatkli a polícia uviedla, že veveričku následne vypustili do voľnej prírody. Paulk vo videu poprel, že by v dome žil, a tiež uviedol, že po razii prišiel k domu a tam veveričku uvidel na strome. Zviera sa podľa jeho slov k nemu rozbehlo a skočilo mu na rameno.

 


V telefonickom rozhovore s agentúrou The Associated Press (AP) muž povedal, že zvieratko dostal od kamaráta, krátko po tom, ako sa narodilo, a pomenoval ho Deeznutz.

 

Prečo policajti verili tomu, že by bola veverička nadrogovaná, nevedel povedať. Paulk sa tiež vyjadril, že s právnikom a príbuznými pracuje na pláne, ako sa vzdá úradom, ale musí ešte vyriešiť pár vecí, predtým, než sa tak stane. Veveričku plánuje poslať do dočasného domova v Tennessee. On sám sa už podľa jeho slov nenachádza v Athens.

 


Hovorca polície okresu Limestone Stephen Young v stredu uviedol, že po Paulkovi, ktorý má na konte viacero trestných činov, ešte stále pátrajú. "Áno, sme si vedomí toho videa a áno, na videu je on," vyjadril sa hovorca.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies