Úrady údajne identifikovali páchateľa útokov v Bostone

NETKY.SK • 18 Apríl 2013, 07:50 • 2 min
Úrady údajne identifikovali páchateľa útokov v Bostone

BOSTON - Bostonské úrady v stredu oznámili, že už zrejme poznajú identitu možného páchateľa pondelňajších bombových útokov počas mestského maratónu. Podozrivého sa im údajne podarilo identifikovať pomocou záberov z kamier z nákupného centra a záznamov televízii.

slovakia

left justify in out

Podľa amerických médií majú úrady podobizeň pravdepodobného páchateľa, ktorý má na chrbte čierny vak. Viac informácií zverejní tamojšia polícia v priebehu dňa.

K bombovým útokom na maratóne v Bostone sa zatiaľ nikto neprihlásil a polícia pri vyšetrovaní sleduje viacero stôp, nikoho však zatiaľ nezadržala. Vyšetrovatelia našli na mieste výbuchov viacero dôkazov vrátane častí čiernych plastových tašiek, v ktorých boli umiestnené tlakové hrnce s náložami. Našli sa aj kúsky tlakových hrncov a použité klince. Počet zranených stúpol na vyše 180, pričom 17 ľudí je v kritickom stave. Zväz bostonských policajtov a hasičov ponúkol odmenu 50 000 dolárov za informácie, ktoré povedú k dolapeniu páchateľov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies