Poriadne zemetrasenie na Spiši! Z basketbalového tímu odchádza tréner Bitzanis aj dvaja legionári

NETKY.SK • 20 Marec 2019, 13:37 • 2 min
Poriadne zemetrasenie na Spiši! Z basketbalového tímu odchádza tréner Bitzanis aj dvaja legionári

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Slabá forma a neuspokojivé výsledky tímu BK 04 AC LB Spišská Nová Ves vyústili do menšieho zemetrasenia v tomto basketbalovom klube. Odskákali si to traja cudzinci.

slovakia

left justify in out

Zo Spiša odchádza grécky tréner Georgios Bitzanis ako aj dvaja hráči - Srb Miloš Vraneš a Portoričan Gabriel Belardo. Tréner Bitzanis neustál momentálny výkonnostný prepad modro-bielych a povestným klincom bola víkendová prehra na domácej palubovke s posledným Lučencom (86:104).

 

"V klube sme to vyhodnotili tak, že tím jednoznačne potrebuje nový impulz. Chceme ešte družstvo naštartovať pred play-off a zvolili sme si tento spôsob. Chcem však vysloviť odchádzajúcemu trénerovi veľkú vďaku. Priniesol do klubu profesionálny prístup a niekedy som mal pocit, že nie všetci sa s týmto prístupom úplne stotožnili. Toto však budeme riešiť až po sezóne. Teraz sa chceme plne koncentrovať na záver súťažného ročníka. Mužstvo povedie doterajší asistent Erich Korfanta," objasnil pozadie Bitzanisovho odchodu športový manažér Spišiakov Michal Búza na klubovom webe basketball-snv.sk.

"Po konverzácii s manažmentom sme sa priateľsky dohodli na ukončení spolupráce. Myslím si, že sme urobili kus dobrej roboty, tím sa rokoch dostal do play- off, uhrali sme semifinále v Slovenskom pohári. Ďakujem predsedovi klubu ako aj celému manažmentu i trénerským kolegom za podporu počas môjho pôsobenia. Vďaka patrí aj hráčom a aj fanúšikom. Určite budem naďalej sledovať tím a veľmi mu držať prsty," rozlúčil sa Bitzanis.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies