Upravené zjazdovky ponúka viac ako 80 lyžiarskych areálov

NETKY.SK • 5 Január 2015, 10:25 • 2 min
Upravené zjazdovky ponúka viac ako 80 lyžiarskych areálov

BRATISLAVA - Upravené zjazdovky ponúka na Slovensku viac ako 80 lyžiarskych stredísk. Cez víkend otvárali sezónu v Čičmanoch, v Makovici – Nižnej Polianke, v Skiparku Chlmec, v Polomke-Bučník aj na Podbrezinách pri Liptovskom Mikuláši.

slovakia

left justify in out

Podmienky sa vďaka počasiu, ktoré so sebou prinieslo za posledné dva dni 10 až 25 centimetrov nového prachového snehu, opäť o niečo zlepšili. Informovala o tom Ľubica Styková zo spoločnosti Sitour.

 

Lyžiari by si mali dnes dávať pozor na silný vietor, ktorý môže mať vplyv na prevádzku zariadení najmä vo vysokohorských lokalitách. Najvýdatnejšie snehové zrážky hlásia západoslovenské strediská v Malých Karpatoch a Javorníkoch, tatranské areály, ale 25 centimetrov spadlo aj v Levočskej doline. Priemerná výška snehu aktuálne dosahuje na technicky upravených svahoch 20 až 55 centimetrov. Lyžiarske podmienky sú dobré až veľmi dobré.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies