Šupler verí, že Slovensko získa medailu

NETKY.SK • 29 Apríl 2011, 11:34 • 2 min
Šupler verí, že Slovensko získa medailu

Šupler verí, že Slovensko získa medailu

slovakia

left justify in out

img

Nový kormidelník hokejového tímu KHL CSKA Moskva Július Šupler verí, že Slovensko na svetovom šampionátu v domácom prostredí získa medailu.
      "Myslím si, že o medaily bude bojovať šesť alebo sedem mužstiev," uviedol v rozhovore pre Sport-express slovenský kormidelník. "Medzi ne patria aj Rusko a Slovensko. S veľkým záujmom čakám súboj týchto dvoch mne blízkych krajín. Budem pozorne sledovať aj účinkovanie Lotyšska, kde má veľké zastúpenie rižské Dinamo. No myslím si, že Lotyšsko má objektívne menšie šance na vysoké umiestenie," uviedol ďalej Šupler.
      O slovenskom tíme sa vyjadril, že až na Zdena Cháru, prišli takmer všetky jeho hviezdy. "Sú tam aj hráči z KHL, ale aj hráči spoza oceánu Hossa, Gáborík, Višňovský a ďalší." Na otázku, či sa Slovensku podarí prekonať "prekliatie domácich šampionátov" Šupler zareagoval: "Na Slovensku sa o tom veľa hovorí. Dôležité bude sa s tým vyrovnať po psychickej stránke. Ak sa to podarí, tak bude mať mužstvo dobré šance nielen na medailu, ale aj na víťazstvá." Šupler si nemyslí ani to, že na hre slovenského tímu by sa mohol prejaviť vyšší vekový priemer. "To si nemyslím, naopak silná podpora tribún, tento možný problém anuluje. Vy si ani neviete predstaviť aké šialenstvo panuje v krajine okolo majstrovstiev. Preto som presvedčený, že bez medaily naše mužstvo teraz nezostane."
      V závere Šupler uviedol, že už v sobotu bude osobne na šampionáte a zostane na ňom až do finále.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies