FOTO Unikli prestupové dokumenty Sergia Agüera

NETKY.SK • 24 Marec 2016, 18:10 • 2 min
FOTO Unikli prestupové dokumenty Sergia Agüera

MANCHESTER – Na portáli Football Leaks sa objavili prestupové dokumenty Sergia Agüera z roku 2011, keď do City prišiel z Atlética Madrid.

slovakia

left justify in out

Najzaujímavejšou časťou zmluvy je prestupová čiastka a bonusy, ktoré sa Manchester City zaviazal zaplatiť madridskému tímu.

City kúpili Agüera za 36 miliónov eur, ale dohodli sa na troch splátkach (2011, 2012 a 2013), aj keď má klub hlboké vačky. Citizens súhlasili aj s dodatočnými odmenami.

 



Anglický klub súhlasil, že Atléticu zaplatia 250.000 eur za každú sezónu, v ktorej Argentínčan nastrieľa 15 gólov (vo všetkých súťažiach). Rovnakú sumu klub zaplatil aj za každú sezónu, v ktorej Agüero odohral minimálne 25 zápasov, rovnako vo všetkých súťažiach.


V samostatnej časti zmluvy City súhlasilo, že zaplatí Atléticu Madrid až dva milióny eur za dosiahnutie určitých úspechov.

Ak Manchester City vyhrá Premier League, tak zaplatí španielskemu klubu jeden milión eur. Rovnakú sumu zaplatí aj v prípade, že sa im podarí prebojovať do semifinále Ligy majstrov, zatiaľ čo za štvrťfinále je to polovica.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies