Únik čpavku vo Viedni si vyžiadal aj zmeny v doprave a zrušenie koncertu v Arene

NETKY.SK • 22 Február 2012, 07:53 • 2 min
Únik čpavku vo Viedni si vyžiadal aj zmeny v doprave a zrušenie koncertu v Arene

nik čpavku vo Viedni si vyžiadal aj zmeny v doprave a zrušenie koncertu v Arene - Svet Najmenej 13 ľudí utrpelo dnes zrejme ľahšie zranenia pri úniku čpavku, ku ktorému došlo v objekte chladiarenskej firmy vo viedenskej štvrti Landstrasse. Hovorca zasahuj

slovakia

left justify in out

img

Najmenej 13 ľudí utrpelo dnes zrejme ľahšie zranenia pri úniku čpavku, ku ktorému došlo v objekte chladiarenskej firmy vo viedenskej štvrti Landstrasse.
      Hovorca zasahujúcich záchranárov však zdôraznil, že definitívna bilancia bude známa až po skončení nasadenia príslušníkov záchranných zložiek.
      Okolie dejiska úniku uzavreli v okruhu jedného kilometra. V neďalekej Arene z bezpečnostných dôvodov zrušili plánovaný koncert nemeckej skupiny Eisbrecher. V inej koncertnej hale Gasometer k narušeniu programu - koncertu nemeckého pesničkára Tima Bendzka - nedošlo. V súvislosti s ním sa spomínajú skôr problémy niektorých návštevníkov s prístupom k hale.
      Záchranári využívali aj amplióny, ktorými vyzývali občanov, aby sa nezdržiavali vonku a okná bytov nechávali uzavreté.
      Dočasne nepremáva ani tretia linka viedenského metra, a to v úseku medzi Simmeringom a Námestím kardinála Nagla. Obmedzenia sa dotkli aj trasy električky č.18.
      Ako vyplýva z najnovšej informácie rakúskej tlačovej agentúry APA, zasahujúcim hasičom sa podarilo nájsť a upchať zdroj úniku a situáciu považujú za stabilizovanú.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies