NHL: Ovečkin vyrovnal ďalší rekord, Rangers zdolali Coyotes

NETKY.SK • 16 December 2021, 08:54 • 2 min
NHL: Ovečkin vyrovnal ďalší rekord, Rangers zdolali Coyotes

NEW YORK – Ruská hokejová ikona strelila svoj 274. gól v presilovke a tým vyrovnala rekord Davea Andreychuka, no jeho Capitals podľahli Chicagu Blackhawks po predĺžení 4:3. Fín Kaapo Kaako dvoma gólmi zariadil víťazstvo Rangers nad Arizonou 3:2.

slovakia

left justify in out

Sheryaho gól v posledných sekundách na výhru nestačil

 

Capitals prehrávali v závere 3:4, no tri sekundy pred koncom riadneho hracieho času vyrovnal Conor Sheary a poslal zápas do predĺženia. V ňom uspeli Blackhawks, keď o ich víťazstve rozhodol v 62. minúte obranca Caleb Jones, pre ktorého to bol prvý gól v sezóne. Alex DeBrincat pomohol k triumfu Chicaga dvomi presnými zásahmi, Ovečkin, Sheary a Lars Eller mali v drese Washingtonu bilanciu 1+1.

 

Do zostavy "Caps" sa vrátil elitný švédsky center Nicklas Bäckström, ktorý vynechal úvodných 28 zápasov pre problémy s bedrovým kĺbom, v sezónnej premiére si pripísal asistenciu. Fehérváry odohral 21:17 minút, vyslal jednu strelu na bránku, rozdal tri bodyčeky, pripísal si dve trestné minúty a zaznamenal aj plusový bod.

 

 

Arizona sa trápi naďalej, Anaheim si poradil s nováčikom zo Seattlu

 

Trápiaca sa Arizona podľahla New Yorku Rangers 2:3 a utrpela šiestu prehru v sérii. Kaapo Kakko sa podieľal na víťazstve "jazdcov" dvomi gólmi, Chris Kreider nazbieral tri asistencie, Mika Zibanejad mal gól a asistenciu. V ďalšom zápase si Anaheim poradil doma s nováčikom zo Seattlu 4:1.

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies