Ukrajinská armáda zneškodnila pri nočných ruských útokoch 14 zo 17 dronov

NETKY.SK • 4 Apríl 2023, 11:30 • 2 min
Ukrajinská armáda zneškodnila pri nočných ruských útokoch 14 zo 17 dronov

KYJEV - Ukrajinská armáda zneškodnila pri nočných ruských útokoch 14 zo 17 dronov. Celkovo bolo zaznamenaných 17 útokov bezpilotnými lietadlami, pravdepodobne z oblasti východného pobrežia Azovského mora, ako uvádza ukrajinská armáda v príspevku na platforme Telegram.

slovakia

left justify in out

Ukrajinská protivzdušná obrana zneškodnila pri ruských útokoch v noci na utorok 14 zo 17 bezpilotných lietadiel, z toho 13 nad Odeskou oblasťou. V utorok to oznámila ukrajinská armáda, informuje TASR podľa správy agentúry Reuters.

 

"Celkovo bolo zaznamenaných 17 útokov bezpilotnými lietadlami, pravdepodobne z oblasti východného pobrežia Azovského mora," uviedla ukrajinská armáda v príspevku na platforme Telegram. Južné veliteľstvo ukrajinskej armády dodalo, že jeden dron zasiahol závod v Odeskej oblasti. Spôsobilo to požiar, ktorý sa ráno podarilo uhasiť. Zatiaľ neboli hlásené žiadne obete. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies