Ukradnuté veci postrácali,ďalšie za pár eur rozpredali

NETKY.SK • 21 November 2014, 14:57 • 2 min
Ukradnuté veci postrácali,ďalšie za pár eur rozpredali

BRATISLAVA/GALANTA - Elektrické náradie, tri bicykle, medené káble ale aj mrazené klobásy, morčacie mäso a orechy si odniesli zlodeji, ktorí na prelome októbra a novembra vykradli rodinný dom v Kráľovom Brode v Galantskom okrese.

slovakia

left justify in out

Policajti zlodejov vypátrali a v týchto dňoch aj obvinili. Krádeže vecí za viac ako 2 000 eur majú na svedomí traja muži z Trstíc (19, 21, 26). Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, zlodeji v záhrade stratili reproduktory, predlžovačku a pri plote zabudli rukavice a kliešte. Veci, ktoré sa im podarilo odniesť, predali za pár desiatok eur náhodným okoloidúcim a časť z nich skončila v zberných surovinách. Trojlístok už čelí obvineniam z krádeže a porušovania domovej slobody. Hrozí im až dvojročný pobyt za mrežami.

 

Policajti objasnili aj vlámania v stavebninách v Dolných Salibách. Začiatkom októbra si odtiaľ zlodeji odniesli minimálne 150 rôznych kotúčov, 300 vrtákov, pracovné pomôcky a počítač v hodnote viac ako 1 100 eur. O pár dní sa do predajne vrátili a ukradli závitové tyče a vrtáky, majiteľovi tentoraz spôsobili škodu ďalších takmer tisíc eur. Obe krádeže majú na svedomí dvaja muži z Galantského okresu. 

 

Z krádeže sú obvinení aj dvaja mladíci vo veku 20 a 24 rokov, ktorí kradli v potravinách v Sládkovičove. Cez okienko vo výške tri metre sa im spoločne podarilo "vydolovať" 18 škatuliek cigariet rôznych značiek za sto eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies