UFC Fight Night 86 Zágreb

NETKY.SK • 3 Február 2016, 15:50 • 2 min
UFC Fight Night 86 Zágreb

minulý týždeň zverejnilo UFC prvé zápasy na UFC Fight Night Zágreb. Ako sa dalo čakať UFC do Európy neprinesie svoje najväčšie hviezdy ale aj tak sa máme na čo tešiť.

slovakia

left justify in out

Gabriel Gonzaga vs. Ruslan Magomedov

Gonzaga mal po troch prehrách prvý víťazný zápas v decembri, na Ultimate Fighter 22. Zvíťazil nad Konstantinom Erokhintom. Mogamedov patrí k najinteligentnejším zápasníkom no chýba mu cit na ukončenie. Každý zápas vyhráva na body. Naposledy sme ho mohli vidieť na UFC 192 proti Shawnovi Jordanovi, ktorého tiež porazil na body.

 

Jan Blachowicz vs. Igor Pokrajac

Blachowicz mal minulý rok dva zápasy, no obidva prehral. Jeho štýl nie je moc záživný skôr nudný. Jeho súper Pokrajac, sa vracia do octagonu po roku a pól, posledný zápas mal v organizácií FFC, kde vyhral na rýchly arm bar.

 

Nicolas Dalby vs. Bartosz Fabinski

Nick Dalby je zatiaľ neporazený, na konte má 14 výhier. Naposledy sa mu podarila remíza proti Darrenovi Tillovi. Bolo to v Írsku na Fight Night Dublin. Bol to fantastický zápas, kde obidvaja súperi získali ocenenie Fight of the Night. Fabianski mal posledný zápas minulý rok v novembri, bolo to na Fight Night 78. Vyhral na body.

 

Francis Ngannou vs. Bojan Mihajlovic

Ngannou je obrovský zápasník s obrovskými ranami. Bude to jeho druhý zápas v UFC. Prvý vyhral na K.O. minulý rok v decembri proti Luisovi Henrque Barbosovi. Mihajlovic bude mať premiéru v UFC. Je to srbský zápasník ktorý ťahá šnúru desiatich víťazných zápasov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies