Týmto ženským veciam muži nikdy nebudú rozumieť

NETKY.SK • 5 November 2016, 15:24 • 2 min
Týmto ženským veciam muži nikdy nebudú rozumieť

BRATISLAVA - Výsledky najnovšieho výskumu preukázali, že v hlave nežného pohlavia sa väčšina myšlienkových spojení odohráva medzi dvoma hemisférami, zatiaľ čo u toho silnejšieho v rámci každej hemisféry zvlášť. To je asi vysvetlenie prečo muži nikdy nepochopia nasledujúce ženské zvyklosti.

slovakia

left justify in out

Každá žena vie ako to  v jej kabelke vyzerá. A zvyčajne tam býva pekný neporiadok. Trvá nám dobrú chvíľu kým nájdeme zvoniaci telefón alebo kľúče od auta. Preto nemôžme očakávať, že chlapi sa v "našom bordeli" budú orientovať ľahšie a dokonca s radosťou. Mnoho z nich ani nechápe prečo nosíme so sebou toľko zbytočností.

 

Síce sme sa s kamoškou pred niekoľkými hodinami rozlúčili máme si stále čo povedať. A k tomu nám výborne poslúži telefón. Určite aj vy máte kamarátku, s ktorou dokážete prevolať celé hodiny. Chalpi sú pravý opak. Ak niečo potrebujú vybaviť cez mobil oznámia to stručne, jasne a hlavne krátko.

 

Nebudeme si nič nahovárať, oblečenia máme hŕbu. Keď ale dôjde na vec, sa zúfalým výrazom absolútnej bezmocnosti tvrdíme, že nemáme čo na seba. Kiež by už chlapom konečne došlo, že ani deväť plých poličiek s módnymi kúskami nie je záruka toho, že nájdeme niečo vhodné na danú príležitosť.

 

"Na čo ich máš toľko?" Štandardná otázka muža pri zdesenom pohľade do dámskeho botníku. Všetko nad päť párov mu skrátka pripadá ako zbytočné mrhanie peniazmi.

 


 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies