Trumpove vyhlásenia nemôžu ohroziť rokovania s Ruskom

NETKY.SK • 12 Júl 2018, 19:39 • 2 min
Trumpove vyhlásenia nemôžu ohroziť rokovania s Ruskom

MOSKVA - Vyhlásenia prezidenta USA Donalda Trumpa ohľadom Európy a Ruska nemôžu sťažiť rokovania s Vladimírom Putinom, pretože tie sú už teraz maximálne zložité,povedal ruský tlačový tajomník Dmitrij Peskov.

slovakia

left justify in out

"Viete si predstaviť množstvo sporných otázok, ktoré sú na programe rokovania a teda je takmer nemožné niečo ešte viac skomplikovať." povedal Peskov, ako odpoveď na otázku, či môžu vyhlásenia Donalda Trumpa skomplikovať rokovania, ktoré sú naplánované na pondelok.

 

Už skôr, americký prezident napísal vo svojom microblogu na Twitteri, že od jeho poslednej návštevy v minulom roku, krajiny NATO míňajú o miliardy dolárov viac, ale aj to nepovažuje za dostatočnú sumu. Zároveň nazval hranice Európy "zlé" a povedal, že "prúdenie plynovodných dolárov do Ruska je neprijateľné."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
KAratina New
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies