Trojnásobná majsterka sveta začala pracovať pre Obamu

NETKY.SK • 29 Máj 2014, 15:57 • 2 min
Trojnásobná majsterka sveta začala pracovať pre Obamu

WASHINGTON - Bývalá americká hokejová reprezentantka Caitlin Cahowová vymenila korčule za slušné topánky a vstúpila do služieb Bieleho domu.

slovakia

left justify in out

V administratíve prezidenta USA Baracka Obamu bude členkou rady pre fitnes, šport a zdravú výživu. Dvadsaťdeväťročná hokejistka reprezentovala USA na zimných olympijských hrách v Turíne 2006 (bronz) a Vancouveri 2010 (striebro). Je trojnásobnou majsterkou sveta (2008, 2009 a 2011), v roku 2011 sa dostala do All-Star výberu šampionátu.

 

Aktívnu kariéru ukončila rodáčka z Connecticutu v roku 2013, najskôr pracovala vo výbore riaditeľov kanadskej ženskej hokejovej ligy, kde predtým hrávala za Boston Blades. Cahowová bola tento rok vo februári členkou delegácie zastupujúcej prezidenta USA na slávnostnom otvorení zimných olympijských hier v Soči. Otvorene sa hlási k homosexuálnej orientácii. Informácie zverejnil web IIHF. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies