Trojkráľový sprievod v Bratislave si vyžiada dopravné obmedzenia

NETKY.SK • 5 Január 2023, 19:00 • 2 min
Trojkráľový sprievod v Bratislave si vyžiada dopravné obmedzenia

BRATISLAVA - Pre Trojkráľový sprievod, ktorý povedie v piatok (6. 1.) popoludní ulicami bratislavského Starého Mesta, treba počítať s dočasnými dopravnými obmedzeniami. Vodičov na to upozorňuje polícia na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

Dopravné obmedzenia môžu vznikať medzi 14.30 do 16.30 h na trase sprievodu od Bratislavského hradu cez Palisády, Hodžovo námestie, Suché mýto, Hurbanovo námestie, Župné námestie po Michalskú bránu. Cestnú premávku budú v tom čase regulovať dopravní policajti. Polícia v tejto súvislosti žiada vodičov, aby rešpektovali pokyny policajtov. Zároveň im odporúča, ak je to možné, v danom čase využiť alternatívne trasy presunu. Na Slávnosť Zjavenia Pána 6. januára sa uskutoční v Bratislave Trojkráľový sprievod. Ústrednou témou sprievodu je putovanie mudrcov za svetlom, ktoré ich vedie k dieťaťu v jasličkách. V uličkách a na námestiach Starého Mesta sa rozohrá príbeh, ktorý sa kedysi odohral v Jeruzaleme a okolí. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies