Trent Reznor a Atticus Ross sa postarajú o ďalší soundtrack

NETKY.SK • 13 Január 2017, 13:00 • 2 min
Trent Reznor a Atticus Ross sa postarajú o ďalší soundtrack

BRATISLAVA - Americký hudobník Trent Reznor a jeho anglický kolega Atticus Ross sa postarajú o ďalší soundtrack.

slovakia

left justify in out

Interpreti, ktorí sa nedávno podieľali aj na hudbe snímok Patriots Day (2016) a Before the Flood (2016), budú mať tentoraz na starosť soundtrack dokumentárnej minisérie režisérskej dvojice Ken Burns a Lynn Novick s názvom The Vietnam War.

 

Novinka by mala obsahovať dve hodiny ich novej tvorby ako aj nové verzie niektorých skladieb kapely Nine Inch Nails, v ktorej obaja pôsobia. Okrem toho v projekte zaznejú niektoré piesne z filmov Sociálna sieť (2010) a Muži, ktorí nenávidia ženy (2011), do ktorých taktiež zložili hudbu. Niektoré melódie na soundtrack poskytnú čínsko-americký čelista Yo-Yo Ma a jeho The Silk Road Ensemble.

 

 

Spomínaná miniséria o vojne vo Vietname by sa mala dostať na televízne obrazovky v septembri. Obsahovať bude celkovo desať dielov. Vysielať ju bude americká televízia PBS.
Päťdesiatjedenročný Reznor a jeho o tri roky mladší kolega spoločne zložili hudbu aj do snímky Stratené dievča (2014). Za spomínanú Sociálnu sieť získali Oscara a Zlatý glóbus. Vďaka Mužom, ktorí nenávidia ženy si zas odniesli Grammy.

 

Ross sa stal oficiálnym členom Nine Inch Nails minulý rok. Kapela vznikla v roku 1988 a založil ju práve Reznor. Skupina zatiaľ vydala osem štúdioviek či päť EP nahrávok. Na konte má dve Grammy a tiež dve ceny Kerrang!.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies