Tréner Van Gaal: Nie som arogantný

NETKY.SK • 10 November 2014, 16:01 • 2 min
Tréner Van Gaal: Nie som arogantný

MANCHESTER - Tréner futbalistov Manchestru United Louis van Gaal tvrdí, že jeho vyhlásenia o "červených diabloch" nie sú arogantné, ale plné sebadôvery.

slovakia

left justify in out

Holanďan od leta šéfuje realizačnému tímu 20-násobného anglického šampióna a po nevydarenej minulej sezóne mu má pomôcť k návratu späť na vrchol. United sú však v Premier League po jedenástich kolách až na siedmom mieste s 13-bodovým mankom na vedúcu londýnsku Chelsea. Šesťdesiattriročný kormidelník napriek tomu verí, že dovedie svojich zverencov v priebehu troch ročníkov k ďalšiemu majstrovskému primátu.

 

"Keď na otázky žurnalistov odpovedám vyhýbavo slovami: 'Mám svoju víziu', nie som arogantný. Pri sledovaní mojej kariéry zistíte, že som bol úspešný na mnohých frontoch, viem, čo robím. Jednoducho si verím a také sú aj moje vyhlásenia. Sebavedomé a plné dôvery nielen v moje schopnosti, ale i v hráčov, klub, štruktúru a organizáciu," uviedol bývalý kormidelník Ajaxu Amsterdam, FC Barcelona, Bayernu Mníchov či holandskej reprezentácie. 

 

"Diabli" v tejto ligovej sezóne vyhrali len štyrikrát. Zatiaľ naposledy si pripísali tri body za sobotňajší domáci úspech nad Crystal Palace. Ich výkon v tomto dueli však nebol adekvátny tímu, ktorý chce získať ligový titul. "Príliš často mením základnú zostavu i rozostavenie, ale keď sa pozriete na naše posledné štyri zápasy, tak uvidíte progres. Nedostali sme v nich veľa gólov a mužstvo pôsobilo vyvážene," doplnil Van Gaal. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies