Tréner Nosický začal v Trenčíne prípravu s 24 hráčmi

NETKY.SK • 10 Jún 2013, 12:21 • 2 min
Tréner Nosický začal v Trenčíne prípravu s 24 hráčmi

TRENČÍN - Bronzový tím uplynulého ročníka futbalovej Corgoň ligy AS Trenčín začal v pondelok 10. júna s prípravou na novú sezónu, v ktorej bude skúšať šťastie aj v Európskej lige UEFA.

slovakia

left justify in out

Novému trénerovi Ľubošovi Nosickému sa na prvom tréningu hlásilo 24 hráčov, z toho traja brankári.

"Na skúšku k nám prišiel Brazílčan Dyjan Carlos De Azevedo, ktorý hral v minulej sezóne v Bardejove, z hosťovania sa vrátilo trio útočníkov Gabriel Bezák, Tomáš Malec a Adam Morong," informoval agentúru SITA PR manažér klubu Martin Galajda. 

V tíme zatiaľ chýbajú mladí futbalisti Stanislav Lobotka, Róbert Mazáň a Daniel Bednárik, ktorí majú povinnosti v reprezentácii SR do 19 rokov. Do prípravy sa zatiaľ nezapojil ani Peter Čögley, ktorý je po artroskopickej operácii kolena a s tréningami bude môcť začať o dva - tri týždne. 

"Z dorastu prišli obranca Martin Jurica a stredopoliar Michal Ranko. V stredu sa k tímu pridá Brazílčan William Alves de Oliveira, riešime ešte situáciu s Františkom Kubíkom, ktorý nemá podpísanú zmluvu," dodal Martin Galajda. 

Trenčania odohrajú v príprave minimálne sedem zápasov. Prvé dva ich čakajú 19. júna v Senici. Nasledovať bude krátke sústredenie vo Svitavách, v rámci ktorého odohrajú stretnutia s Hradcom Králové a Jihlavou. Potom pricestuje pod hrad Matúša Čáka na dvojzápas Zbrojovka Brno a na záver si v Trenčíne naplánovali súboj s 1. FC Slovácko. Prvý zápas nového ročníka Corgoň ligy ich čaká 13. júla doma s FC Nitra. 

Program prípravných zápasov AS Trenčín: 
19. júna (streda): FK Senica - AS Trenčín (dvojzápas, Senica) 
24. júna (pondelok): FC Hradec Králové - AS Trenčín (18.00, Svitavy) 
26. júna (streda): FC Vysočina Jihlava - AS Trenčín (17.00, Svitavy) 
29. júna (sobota): AS Trenčín - Zbrojovka Brno (dvojzápas, Trenčín) 
6. júla (sobota): 1. FC Slovácko - AS Trenčín (Uherské Hradište)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies