Tréner Moyes sa neobáva o svoju budúcnosť

NETKY.SK • 7 November 2015, 12:00 • 2 min
Tréner Moyes sa neobáva o svoju budúcnosť

DONOSTIA - Tréner španielskeho futbalového klubu Real Sociedad David Moyes nemá obavy o svoju budúcnosť ani po tom, čo jeho zverenci podľahli v piatkovom ligovom zápase Las Palmas 0:2. Päťdesiatdvaročný kormidelník verí, že bude mať do konca sezóny príležitosť otočiť situáciu k lepšiemu.

slovakia

left justify in out

Jeho tím je aktuálne na 16. mieste so ziskom deviatich bodov z jedenástich stretnutí. Ich piatkový súper má ten istý počet bodov a bude záležať od ďalších víkendových stretnutí, či sa Sociedad neprepadne medzi posledné tri miesta v tabuľke Primera Division.

 

"Ostatní tréneri by sa v takejto situácii obávali, to ale nie je môj prípad. Som tu, aby som dokončil sezónu a spravil si svoju prácu. Musíme sa na to pozerať z dlhodobého hľadiska. Verím svojmu mužstvu a hráči vedia, že majú moju plnú podporu. Musia ale ukázať svoje kvality," povedal Moyes.

 

Real angažoval škótskeho kormidelníka pred rokom. Už vtedy sa ozývali kritické hlasy, keďže Moyes v španielskej lige nikdy nepôsobil a neovládal španielsky jazyk. Klub navyše v uplynulých rokoch predal kľúčových hráčov Antoinea Griezmanna a Claudia Brava.

 

"Som zvyknutý na riešenie takýchto situácií. Musíme sa zlepšiť a pracovať spoločne," dodal Moyes.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies