Tréner Hareide opúšťa Malmö, má nahradiť Olsena na dánskej lavičke

NETKY.SK • 2 December 2015, 12:30 • 2 min
Tréner Hareide opúšťa Malmö, má nahradiť Olsena na dánskej lavičke

ŠTOKHOLM - Tréner Age Hareide po konci sezóny ukončí svoje pôsobenie na lavičke úradujúceho švédskeho futbalového majstra Malmö FF. Šesťdesiatdvaročný Nór získal vlani s mužstvom titul a dve sezóny po sebe sa s ním dokázal prebojovať do skupinovej fázy Ligy majstrov.

slovakia

left justify in out

Podľa severských médií by sa Hareide mal stať nástupcom Mortena Olsena na poste trénera dánskej reprezentácie. Ten po 15 rokoch opustil národný tím po tom, čo sa Dáni nedokázali kvalifikovať na EURO 2016, keď neuspeli v dvojzápasovej baráži so Švédskom. "Chcel by som sa poďakovať tímu za dva fantastické roky. Vďaka patrí hráčom, realizačnému tímu, zamestnancom klubu ako i fanúšikom za ich podporu. Bolo to nádherné obdobie," uviedol podľa agentúry Reuters Hareide, ktorý sa rozlúči s pôsobením v Malmö duelom Ligy majstrov 2015/2016 proti slávnemu Realu Madrid (12. decembra).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies