Tréner Dinama Znaroks po triumfe 6:0 v Omsku podporil kolegu Říhu

NETKY.SK • 9 Október 2013, 10:55 • 2 min
Tréner Dinama Znaroks po triumfe 6:0 v Omsku podporil kolegu Říhu

OMSK - Tréner moskovského Dinama Olegs Znaroks sa po vysokom víťazstve 6:0 v utorkovom zápase KHL v Omsku zastal svojho kolegu na domácej striedačke Miloša Říhu.

slovakia

left justify in out

"Som veľmi rád, že sme sa spolu opäť stretli, máme medzi sebou krásny vzťah. Plne ho chápem, sám som už takúto sériu zažil, keď som prehral 11 zápasov v rade. Samozrejme to neteší," citoval pozápasové slová Znaroksa web omského klubu.

Napriek hladkej výhre sa ale lotyšský kouč pri komentároch na adresu svojich hráčov nevyhol ani kritike. "Nikoho nebudem chváliť. Najmä druhá tretina bola z našej strany slabá. Našťastie sme neinkasovali. Vtedy sa zápas mohol nakloniť na druhú stranu. A tak sme vyhrali a získali tri dôležité body." Na otázku, či už niekedy nad Říhom vyhral takýmto rozdielom, len dodal: "Vo všeobecnosti sú takéto výsledky pre nás netypické."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies