Tréner Ballardini sa po šiestich rokoch vracia na lavičku Palerma

NETKY.SK • 10 November 2015, 11:59 • 2 min
Tréner Ballardini sa po šiestich rokoch vracia na lavičku Palerma

RÍM - Vedenie talianskeho futbalového klubu US Palermo v utorok prepustilo trénera Giuseppeho Iachiniho. Jeho miesto zaujme Davide Ballardini, ktorý sa na lavičku sicílskeho tímu vracia po šiestich rokoch. Informovala o tom agentúra dpa.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatjedenročný Ballardini naposledy trénoval Bolognu v druhej polovici sezóny 2013/2014. S klubom predčasne ukončil spoluprácu po tom, čo nedokázal zabrániť zostupu do Serie B. Palermo viedol už v ročníku 2008/2009.

 

Iachini koučoval US Palermo od septembra 2013 a dokázal ho priviesť z druhej najvyššej súťaže do Serie A. Vedenie klubu ho paradoxne vyhodilo po domácom víťazstve 1:0 nad Chievom. Futbalistom Palerma aktuálne patrí v tabuľke 12. miesto, v doterajších 12 zápasoch získali 14 bodov.

 

Po 12. kole najvyššej talianskej futbalovej súťaže Serie A skončili na lavičkách svojich klubov dvaja tréneri. Sampdoriu Janov, kde pôsobí mladý Slovák Dávid Ivan, už nevedie kouč Walter Zenga. Podľa portálu fourfourtwo.com by sa jeho nástupcom mal stať niekdajší tréner Fiorentiny Vincenzo Montella. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies