Trenčín na sústredenie v Česku, v pláne tri prípravné duely

NETKY.SK • 22 Jún 2015, 18:29 • 2 min
Trenčín na sústredenie v Česku, v pláne tri prípravné duely

BRATISLAVA - Futbalisti úradujúceho slovenského majstra AS Trenčín po víkendovom prípravnom dvojzápase v Nemšovej proti Myjave (výsledky: 2:2 /góly AS: Guba, Rundič/ a 5:0 /góly: Kleščík, D. Jančo, Aliko Bala, Chia a Opatovský/, pozn.) odcestovali v pondelok na sústredenie do Česka, kde strávia nasledujúcich sedem dní.

slovakia

left justify in out

V rámci projektu "Česko-slovenského futbalového srdca" odohrajú zverenci trénera Martina Ševelu tri stretnutia proti účastníkom najvyššej českej súťaže: postupne narazia na FK Mladá Boleslav (pondelok 22. júna od 18.00 h), Bohemians 1905 Praha (štvrtok 25. 6.) a Duklu Praha (sobota 27. júna). Mužstvo AS bude mať "základňu" v Třemošniciach.

 

"Sústredenie je ďalším krokom v príprave na novú sezónu, ktorá je v lete tradične kratšia. Už teraz potrebujeme hľadať ideálne zloženie mužstva pre náročný, ale zaujímavý vstup do tohto ročníka. Hráčov na skúške a nových futbalistov chceme vidieť v ťažkých zápasoch. Potrebné je však povedať aj to, že šancu zabojovať o miesto v kabíne majú stále i chlapci, ktorí s nami necestujú," citovala oficiálna internetová stránka trenčianskeho klubu slová kormidelníka Martina Ševelu, ktorý ďalej poznamenal: "Tréningový kemp v tomto regióne neabsolvujeme po prvý raz. Vieme, že na nás čakajú vynikajúce podmienky nielen z pohľadu prípravy, ale aj regenerácie. Navyše, duely proti kvalitným tímom z českej Synot ligy sú vždy dobrou previerkou." 

 

Do Třemošníc odcestovalo 25 hráčov. Chýbať budú rekonvalescenti Daniel Bednárik, James Lawrence a Jakub Holúbek, pre reprezentačné povinnosti Tomáš Šalata, Denis Jančo a Damián Bariš. K mužstvu sa už pripojili "oneskorenci" Ryan Koolwijk, Gino van Kessel, Madu Kingsley a Ibrahim Rabiu. 

 

Program stretnutí AS Trenčín v rámci sústredenia v Česku: 
22. júna: FK Mladá Boleslav (ČR) - AS Trenčín (dejisko: Lázně Bohdaneč, 18.00 h) 
25. júna: Bohemians 1905 Praha (ČR) - AS Trenčín (Hlinsko, 18.00 h) 
27. júna: Dukla Praha (ČR) - AS Trenčín (Bystřice nad Pernštejnem, 10.30 h) 

Káder hráčov na sústredenie v Česku: 
Brankári: Igor Šemrinec, Adrián Chovan, Matej Vozár 
Hráči v poli: Ramón Rodríguez da Silva, Peter Čögley, Peter Kleščík, Milan Rundič, Matúš Opatovský, Stanislav Lobotka, Matúš Bero, Ibrahim Rabiu, Ryan Koolwijk, Martin Šulek, Jairo de Macedo da Silva, Madu Kingsley, Lukáš Skovajsa, Gino van Kessel, Dávid Guba, Wesley Moraes Ferreira Da Silva, Aliko Bala, John Chia, Leon Bailey, Raylon Paisley, Kemar Reid, Karol Mondek 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies