Traja podozriví zo znásilnenia a vraždy študentky nepriznajú vinu

NETKY.SK • 9 Január 2013, 11:03 • 2 min
Traja podozriví zo znásilnenia a vraždy študentky nepriznajú vinu

Traja podozriví zo znásilnenia a vraždy študentky nepriznajú vinu - Krimi Traja z podozrivých páchateľov obvinených zo skupinového znásilnenia a vraždy indickej študentky v autobuse nepriznajú vinu. Uviedol to dnes podľa agentúry Reuters právnik obžalovan

slovakia

left justify in out

imgTraja z podozrivých páchateľov obvinených zo skupinového znásilnenia a vraždy indickej študentky v autobuse nepriznajú vinu. Uviedol to dnes podľa agentúry Reuters právnik obžalovaných, ktorý sa odvolal na chyby vo vyšetrovaní.

Dvadsaťtriročná študentka, ktorú napadli v autobuse v indickej metropole 16. decembra, zomrela na následky vážnych zranení 29. decembra v špecializovanej nemocnici v Singapure. Piati muži boli obvinení z únosu, hromadného znásilnenia a zabitia, šiesty bude zrejme súdený pred súdom pre mladistvých. 

Prípad vyvolal v Indii také rozsiahle protesty a hnev, že obhajcovia v dištrikte, kde sa prípad odohral, odmietli podozrivých páchateľov obhajovať. 

Právnik Manóhar Lál Šarma, ktorý bude zastupovať troch podozrivých, uviedol, že prípad musí ísť pred súd, aby sa preverili dôkazy predložené políciou, píše Reuters. "Iba počúvame to, čo hovorí polícia. To sú zmanipulované dôkazy. Všetky sú založené na klebetách a dohadoch," povedal.

Doposiaľ nebolo jasné, či aj dvaja zvyšní obžalovaní muži majú právneho zástupcu.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies