Tragická nehoda neďaleko Kežmarku: Motocyklista neprežil zrážku s autom

NETKY.SK • 6 Október 2014, 09:46 • 2 min
Tragická nehoda neďaleko Kežmarku: Motocyklista neprežil zrážku s autom

KEŽMAROK - Na mieste zvanom Toporčík v okrese Kežmarok sa stala v nedeľu (5.10.) smrteľná dopravná nehoda. Prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová informovala, že k nehode došlo okolo 15. hodiny na križovatke štátnych ciest 1/77, 3/541006 a 3/533008 v katastri obce Toporec.

slovakia

left justify in out

"Z doposiaľ nezistených príčin a okolností došlo k zrážke medzi motocyklom značky Kawasaki a osobným motorovým vozidlom značky Mercedes Benz, pričom 25-ročný motorkár Maroš smeroval od mesta Spišská Belá do Podolínca a 57-ročná vodička v tom čase odbočovala na štátnu cestu, smerom na obec Holumnica," objasnila hovorkyňa. Maroš narazil motocyklom do vozidla, pričom utrpel zranenia, ktorým na mieste dopravnej nehody podľahol. 

 

"Hmotná škoda bola vyčíslená na 7000 eur. Na základe uvedenej skutočnosti poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Kežmarku začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," uzavrela Migaľová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies