Tragédia v obci Jovsa: Požiar rodinného domu si vyžiadal ľudský život

NETKY.SK • 6 September 2023, 19:00 • 2 min
Tragédia v obci Jovsa: Požiar rodinného domu si vyžiadal ľudský život

Dnes okolo 12:30 h, v zadnej časti jedného z rodinných domov v okrese Michalovce v obci Jovsa vypukol ničivý požiar, ktorého príčina zostáva zatiaľ záhadná. Táto tragédia si, bohužiaľ, vyžiadala jednu ľudskú obeť.

slovakia

left justify in out

Okamžite boli na miesto udalosti vyslané všetky dostupné záchranné zložky, ktoré sa snažili požiar zvládnuť a minimalizovať škody. No počas náročnej likvidácie požiaru prišli hasiči a záchranní pracovníci odkryť nepredstaviteľnú tragédiu - telo 46-ročného muža, majiteľa domu, ktorý už bohužiaľ nejavil žiadne známky života. Následne polícia preverila miesto udalosti a na základe predbežnej prehliadky lekára bolo cudzie zavinenie vylúčené. Avšak lekár nariadil vykonanie pitvy, ktorá by mala presne určiť príčinu tejto tragédie a straty jedného života. Momentálne sa na mieste udalosti uskutočňuje dôkladná políciou vykonávaná obhliadka za účasti vyšetrovateľa príčin vzniku požiarov z HaZZ. Tento vyšetrovateľ na základe prvých zistení označil ohorok z cigarety ako pravdepodobnú príčinu vzniku požiaru. V tejto súvislosti polícia zahájila trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia. Zisťovanie, čo presne spôsobilo tento smutný požiar a aké škody spôsobil, bude predmetom ďalšieho dôkladného vyšetrovania, ktoré nám pomôže porozumieť tejto tragédii a vyvodzovať z nej prípadné závery.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies