Hrôza v londýnskom divadle: Počas predstavenia sa zrútil strop

NETKY.SK • 7 November 2019, 08:51 • 2 min
Hrôza v londýnskom divadle: Počas predstavenia sa zrútil strop

LONDÝN - Viac ako tisíc ľudí v stredu večer evakuovali z londýnskeho divadla Piccadilly po tom, ako sa tam zrútila časť stropu, informovala stanica Sky News. Niekoľko ľudí utrpelo ľahšie zranenia.

slovakia

left justify in out

Svedkovia uviedli, že približne desať minút po začatí predstavenia Smrť obchodného cestujúceho začuli podozrivé zvuky. Následne sa v divadle zrútila časť stropu.

 

 

Ľudia podľa svedkov kričali a ponáhľali sa dole schodmi. Polícia uviedla, že všetky osoby budovu opustili a niekoľko z nich utrpelo ľahšie zranenia. Londýnsky hasičský zbor (LFB) na Twitteri napísal, že z divadla evakuovali okolo 1100 ľudí.

 

 

Zábery z divadla podľa Sky News zachytávajú približne tri metre širokú dieru v strope. Cesty v okolí divadla boli pre dopravu uzavreté a vodičom motorových vozidiel odporučili použiť alternatívne trasy.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies