Tragédia pri New Yorku: Prímestský vlak sa zrazil s autom na priecestí, zahynulo šesť ľudí

NETKY.SK • 4 Február 2015, 06:40 • 2 min
Tragédia pri New Yorku: Prímestský vlak sa zrazil s autom na priecestí, zahynulo šesť ľudí

NEW YORK - Šesť ľudí zahynulo a najmenej 12 ďalších utrpelo v utorok večer zranenia, keď prímestský vlak narazil do vozidla na koľaji neďaleko New Yorku. S odvolaním sa na miestne úrady o tom informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Hovorca prevádzkujúcej železničnej spoločnosti Metro-North Railroad uviedol, že vlak smerujúci na sever vrazil do vozidla Jeep Cherokee na priecestí v mestečku Valhalla, 32 kilometrov severne od New Yorku.

 

      

O život podľa neho prišla vodička auta a päť ľudí z vlaku, ktorý Jeep po zrážke tlačil do vzdialenosti asi desiatich vagónov. Na aute a v prednej časti vlaku vznikol požiar. Hovorca dodal, že závora na priecestí sa spustila priamo na vozidlo zastavené na koľajniciach. Vodička vystúpila, aby sa pozrela na zadnú časť auta, znova nastúpila a pohla autom dopredu, keď ho zasiahol vlak.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies